Коломойський програв поставки автогазу "Укрпошті" на мільйон

Понеділок, 8 червня 2015, 11:35

Луганське відділення УДППЗ "Укрпошти" за результатами тендеру уклало з ТОВ "Торгова компанія "Едельвейс" угоду про постачання 97,74 тис літрів автогазу на загальну вартість 0,96 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, тендера ціна становила 9,82 грн/л, це більш ніж на гривню дорожче він нинішніх цін на автозаправках у Луганській області.

Компанія "Авіас" з групи Коломойського має поставляти автогаз протягом 2015 року у Старобільск.

Реклама:

Тендер пройшов у формі відкритих торгів, заявки на участь в яких подали п’ять фірм. Це ТОВ ВТФ "Авіас" (Дніпропетровськ), ТОВ "Мікс маркет" (Сєвєродонецьк). ПП "Таблерон" (Лисичанськ), ТОВ "Виробничо-торгівельна фірма "Октава" (Лисичанськ) і ТОВ "ТК "Едельвейс" (Старобільск).

Але конкурсний комітет відхилив пропозиції "Авіас", "Таблерона" та "Мікс маркет" через неповний пакет поданих документів. Наприклад, у "Авіас" були відсутні печатки Держкомстату на документах фінансової звітності.

З компаній, які не були допущені до конкурсу, найнижча цінова пропозиція була у "Авіас" - 0,98 млн грн. Це на 20 тис грн більше, ніж пропозиція переможця.

Власниками "ТК Едельвейс" в державному реєстрі вказані Олександр Гамаза та Людмила Фесько. Гамаза в 2010 році обирався до Старобільскої райради від Партії регіонів.

Чоловік Фесько Олександр очолює управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Луганській області.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: