Коболєв обіцяє платникам податків "гарний звіт з інфографікою"

Неділя, 7 червня 2015, 14:55

"Нафтогаз" обіцяє викласти доступний кожному гарний звіт з інфографікою за результатами роботи у 2014 році та поясненням менеджменту, як у більшості західних компаній.

Про це в інтерв'ю ZN.UA сказав голова компанії Андрій Коболєв.

"Неконсолідований звіт - це результат проміжного етапу, який сам по собі відповідає на більшість запитань, пов'язаних із результатами роботи "Нафтогазу" як окремої юрособи у 2014 р", говорить Коболєв.

За його словами, до консолідованої звітності, крім самого "Нафтогазу", увійдуть дані цікавого усім ПАТ "Укргазвидобування", не менш важливого ПАТ "Укртрансгаз", "Укрнафти" і "Укртранснафти", а також інших компаній групи.

Реклама:

Голова НАК пообіцяв надати і розгорнуті коментарі, щоб кожен міг таку звітність зрозуміти.

Коболєв зазначив, щоб завершити консолідовану звітність, треба пройти ще кілька етапів.

"Якщо стисло: зробити незалежну оцінку запасів вуглеводнів, оцінку основних засобів, зробити звітність окремих компаній групи з урахуванням результатів цих оцінок, пройти перевірку аудиторів за звітами окремих компаній і всієї групи в цілому. Це забирає час, у тому числі тому, що цих незалежних оцінок до нас не робили вже дуже багато років. Ми хочемо показати вам реальну звітність, тому робимо", - зазначив він.

За його словами, цього року планується завершити звіт до кінця липня.

"Наступного разу, сподіваюся, вийде швидше",- зазначив він.

Коболєв пообіцяв, що наприкінці цього шляху буде гарний звіт з інфографікою, поясненням менеджменту, як у більшості західних компаній.

"Сподіваюся, цього буде достатньо для більшої частини суспільства, щоб зрозуміти ситуацію в "Нафтогазі" та наших підрозділах", - підсумував очільник НАК.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!