Lufthansa відмовилася від польотів до "Внуково", Самари та Нижнього Новгороду

П'ятниця, 5 червня 2015, 16:06

Авіакомпанія Lufthansa прийняла рішення призупинити свої рейси в Самару, Нижній Новгород і в московський аеропорт "Внуково".

Про це йдеться в повідомленні авіаперевізника, передає "Інтерфакс".

"На жаль, поточна економічна ситуація не дозволяє зберігати рейси на належному рівні прибутковості. Тим не менш, Lufthansa буде тримати ці напрямки в центрі уваги і розгляне можливість поновлення рейсів, як тільки економічна ситуація стабілізується", - йдеться в повідомленні компанії.

Lufthansa уточнює, що рейси з Самари і Нижнього Новгорода будуть припинені з 6 і 7 вересня відповідно. Рейси з аеропорту "Внуково" будуть припинені з 31 серпня.

Реклама:

"Незважаючи на всебічну підтримку у розвитку перевезень Lufthansa аеропортом "Внуково", в поточних ринкових умовах авіакомпанія прийняла рішення консолідувати свої рейси в Москву і виконувати всю польотну програму до Франкфурта з аеропорту "Домодєдово", - повідомляє авіаперевізник.

У прес-службі компанії також відзначили, що рейси в Санкт-Петербург зберігаються.

Раніше повідомлялося, що в 2013 році компанія скоротила кількість напрямків у Росію до чотирьох: до Москви, Санкт-Петербурга, Самари і Нижнього Новгорода, виключивши зі своєї географії польоти до Єкатеринбурга, Казані і Пермі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!