Глава держави розкриє таємницю тарифів ЖКГ

Четвер, 4 червня 2015, 12:57

Президент України Петро Порошенко внесе до парламенту проект закону про повне розкриття інформації по формуванню тарифів.

Про це він сказав під час виступу в парламенті зі щорічним посланням до Верховної Ради "Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2015 році", передає "Укрінформ".

"Внесу проект закону про повне розкриття інформації по формуванню тарифів....ми більше ніколи не будемо дотувати заміські палаци такими ж цінами на газ чи електрику, як і сільські мазанки", - сказав Порошенко.

Глава держави зауважив, що будуть зроблені кроки, які дозволять краще захистити незаможних.

Реклама:

Зокрема, Порошенко вважає за доцільне збільшити соціальну норму для споживання газу в сільських будинках під час опалювального сезону.

"Вимагаю до початку опалювального сезону зробити актуалізацію норм споживання тепла для будинків без приладів обліку теплової енергії. Для таких будинків слід зробити перерахунок, виходячи з фактичної тривалості та температури попереднього опалювального сезону. Це дозволить перенести від 10 до 15% вже сплачених коштів за тепло на минулу зиму як аванс на наступний сезон", - сказав президент.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: