Глава "Укрсоцбанку" переходить в російський UniCredit

Четвер, 4 червня 2015, 09:20

Граціано Камелі залишив посаду голови правління UniCredit Bank (Україна) з 1 липня 2015.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Камелі займатиме посаду головного директора з операційних питань, члена правління, виконавчого віце-президента в російській доньці UniCredit після затвердження в Центробанку РФ.

UniCredit Bank - один з найбільших універсальних банків України, який пропонує своїм клієнтам повний спектр сучасних послуг як у сегменті фізичних осіб, так і у сегменті корпоративних клієнтів.

Реклама:

Оновлений UniCredit Bank утворився у грудні 2013 року шляхом об’єднання двох українських активів групи UniCredit, яка працює на локальному ринку з 1997 року. Інтегрований банк поєднав у собі потужність, міцність та широке покриття ПАТ "Укрсоцбанк" та європейський досвід, якість обслуговування та гнучкість ПАТ "УніКредит Банк".

Розгалужена мережа UniCredit Bank налічує 287 відділень. Персонал фінансової установи складається з кращих фахівців ринку країни та налічує 6 101 співробітників*

Група UniCredit один з лідерів серед європейських фінансових установ, представлена на 50 ринках та у 17 країнах Європи, налічує понад 7 500 відділень та більше ніж 129 000 співробітників, має активи у розмірі 844,2 млрд євро.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: