"Київстар" запустив 3G на курортах Чорного моря

Вівторок, 30 червня 2015, 12:03

Слідом за Одесою до послуг швидкісного мобільного інтернету долучились курортні містечка Біленьке, Грибівка, Затока, Кароліно-Бугаз, Курортне, Приморське, Роксолани, Санжійка, Сергіївка, Чабанське.

Про це йдеться у повідомленні "Київстар".

Після успішного технічного тестування 3G-мережі у містах-курортах на Одещині, 27 червня послуги швидкісного мобільного інтернету від "Київстар" стали доступні усім абонентам.

Абоненти "Київстар" будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без заміни SIM-картки, і без якихось спеціальних налаштувань. Головне, аби телефон підтримував цю технологію.

Реклама:

Тарифи на швидкісний мобільний інтернет залишаються тими ж, що і на інтернет за технологією EDGE. Також абоненти можуть вибрати один із нових тарифних планів, які спеціально орієнтовані на користувачів сучасних інтернет-технологій.

Крім того, за необхідності, абоненти можуть додатково підключати інтернет-пакети обсягом від 50 до 3000 мегабайт. У низці нових тарифних планів "Київстар" абоненти отримують додаткову перевагу - необмежений доступ до соціальних мереж.

Сьогодні на Півдні України мережа 3G "Київстар" вже охоплює понад 30 міст та населених пунктів, включаючи Одесу, Іллічівськ, Южне та інші курорти.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!