"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Бориспіль" очікує на мільйонні прибутки за підсумками 2015 року

П'ятниця, 26 червня 2015, 14:28

За результатами 2015 року за умови відсутності значних коливань гривні в ДП МА "Бориспіль" очікують отримати прибуток у розмірі 166,9 млн грн. 

Про це йдеться у повідомленні Мінінфраструктури.

Саме ця цифра закладена в проект фінансового плану на 2015 рік, який на даний момент погоджено Міністерством інфраструктури, Міністерством економіки та Міністерством фінансів, йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на підприємстві очікують такого ефекту від реалізації плану реформ, основними напрямками якого є стимулювання авіаперевізників щодо відкриття нових напрямків польотів, відмова від політики конфронтації з авіакомпаніями, створення умов для транзитних перевезень через аеропорт, підвищення рівня сервісу для пасажирів, зниження собівартості закуповуваних підприємством послуг і боротьба з проявами корупції на всіх рівнях.

Реклама:

Крім того, на підприємстві зазначили, що за 3 роки досягнуто збільшення пасажиропотоку - за 5 місяців 2015 кількість пасажирів перевищила кількість пасажирів за аналогічний період як  2014, так і 2013 років.

Також, забезпечено значне - більш ніж на 65% - збільшення доходів аеропорту в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Нагадаємо, за результатами 2014 року, аеропорт "Бориспіль" отримав збиток у розмірі 126 млн грн внаслідок девальвації гривні та викликаною в результаті цього курсовою різницею по валютній кредиторській заборгованості.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: