Ринок нафти зростає в очікуванні новин про Грецію

П'ятниця, 26 червня 2015, 09:48

Ціни на нафту зростають, поки інвестори чекають результатів переговорів Греції з кредиторами.

Про це пише Рейтер.

До 8.30 за московським часом ф'ючерси на Brent подорожчали на 0,37 до 63,57 долара за барель, а ф'ючерси на WTI - на 0,12 до 59,82 долара.

Минулі в четвер переговори Греції з кредиторами були безрезультатними, нова зустріч призначена на суботу. Якщо Греція не домовиться про нові кредити, щоб в кінці червня заплатити МВФ 1,6 мільярда євро, їй загрожує дефолт і вихід із зони євро.

Реклама:

"Трейдери та інвестори з нетерпінням чекають підсумків (переговорів)", - сказав аналітик OptionsXpress в Сіднеї Бен Ле Брюн.

Він зазначив, що на ринок WTI впливає підвищення запасів бензину і дистилятів у США минулого тижня.

Інша важлива для нафтового ринку тема - переговори про ядерну програму Ірану. Якщо угода про неї буде досягнута до 30 червня, Іран може бути звільнений від санкцій і зможе підвищити експорт нафти.

"Ціни залишаться в діапазоні, і ми думаємо, що цей діапазон не зміниться до вівторка - крайнього терміну завершення переговорів про ядерну програму Ірану", - йдеться у звіті Phillip Futures.

Аналітики Phillip Futures бачать підтримку для WTI і Brent на рівнях 59 і 62,38 долара, відповідно, а опір на рівнях 61,80 і 65 доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!