"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Курс євро підтримує ціни на Brent

Четвер, 25 червня 2015, 10:46

Ціни на американську нафту WTI знижуються у зв'язку із зростанням запасів бензину в США, а підвищення курсу євро до долара підтримує ціни на Brent.

Про це пише Рейтер.

До 8.42 за московським часом ф'ючерси на Brent подешевшали на 0,01 до 63,48 долара за барель, а ф'ючерси на WTI - на 0,12 до 60,15 долара.

Запаси нафти в США минулого тижня знизилися на 4,9 мільйона барелів, повідомило Управління енергетичної інформації (EIA), але запаси бензину виросли на 0,7 мільйона барелів при прогнозі зниження на 0,3 мільйона.

Реклама:

"Вийшли вчора ввечері дані розчарували ринок. Різниця в цінах Brent і WTI раніше скоротилася, тому не дивно, що вона знову збільшується", - сказав старший стратег CMC Markets у Сіднеї Майк Маккарті.

"Сьогодні ми очікуємо незначного коливання цін при сильному опорі для WTI і Brent на рівнях 61,80 і 65 доларів і підтримці на рівнях 59 і 62,38 доларів", - йдеться у звіті Phillip Futures.

Курс євро до долара піднявся на початку торгів у четвер, оскільки інвестори сподіваються, що Греція домовиться з кредиторами про нові позики і уникне дефолту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: