Фонд гарантування розпочав виплати вкладникам банку "Стандарт"

Четвер, 25 червня 2015, 10:27

Фонд гарантування з 26 червня 2015 року розпочинає виплати коштів вкладникам банку "Стандарт".

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Як зазначається, для отримання коштів вкладники банку "Стандарт" 26 червня 2015 року до 6 серпня включно можуть звертатись до установ банку-агента Фонду ПАТ "Укрінбанк".

"Відшкодування вкладникам ПАТ КБ "Стандарт", які з будь-яких причин не звернуться до банку-агента Фонду в період з 26 червня 2015 до 6 серпня, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У Фонді зазначають, що для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до ПАТ "Укрінбанк" та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, 20 лютого Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію у ПАТ "Комерційний банк "Стандарт".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: