"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Аудитори назвали тарифи на газ для населення "математично коректними"

Середа, 24 червня 2015, 16:25

Робоча група, до складу якої входять чотири світові аудиторські компанії, вважає тарифи на природний газ для населення математично коректними.

Про це йдеться у звіті робочої групи щодо розкриття інформації стосовно методології формування та проведення огляду розрахунку роздрібних цін на газ для населення, опублікованому на сайті НКРЕКП.

"Робоча група перевірила та підтверджує математичну коректність розрахунків роздрібних цін на природний газ для потреб населення, встановлених НКРЕКП з 1 квітня 2015 року", - йдеться у документі.

натиснути для збільшення 

У звіті наголошується, що члени робочої групи в своїй роботі спиралися на інформацію надану НКРЕКП.

Реклама:

"Перевірка вхідних даних не проводилась, оскільки це не було метою роботи робочої групи. Відповідальність за них несуть НКРЕКП, НАК "Нафтогаз України" та ПАТ "Укргазвидобування", - йдеться у повідомленні.

"З врахуванням численних звернень та суспільного інтересу, робоча група пропонує НКРЕКП для підтвердження інформації, зазначеної у першоджерелах, сформувати детальне технічне завдання та провести додаткову комплексну спеціалізовану перевірку із залученням незалежних фахівців", - йдеться у звіті.

Як відомо, до складу робочої групи увійшли представники міжнародних аудиторських компаній Deloitte, PwC, EY та KPMG.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!