"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд гарантування продовжив ліквідацію "Західінкомбанку" на рік

Понеділок, 22 червня 2015, 16:37

Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення про продовження строків здійснення процедури ліквідації ПАТ "Західінкомбанк" на 1 рік до 23 липня 2016 року включно.

Про це йдеться у повідомленні фонду.

"Водночас, відповідно до зазначеного рішення продовжено повноваження уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПАТ "Західінкомбанк" Яремчишина Ігоря Богдановича до 23 липня 2016 року включно", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 липня 2014 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почав ліквідацію "Західінкомбанку" на підставі рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії та ліквідації.

Реклама:

Як відомо, Фонд гарантування ввів тимчасову адміністрацію в "Західінкомбанку" строком на 3 місяці з 29 травня на підставі рішення НБУ про визнання банку неплатоспроможним.

Фонд розпочав виплати гарантованих відшкодувань вкладникам "Західінкомбанку" через установи банку "Хрещатик" з 27 червня. 16 липня фонд повідомив про намір направити НБУ пропозицію про ліквідацію "Західінкомбанку" у зв'язку з відсутністю інвесторів, бажаючих брати участь у виведення банку з ринку. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: