Гривня на "Українській біржі" укріпилась®

Понеділок, 22 червня 2015, 15:34

Гривня протягом тижня була під тиском, але до п’ятниці курс стабілізувався. На минулому тижні відбулося невелике падіння гривні. Понеділок-вівторок пройшов у досить напруженій атмосфері, але до п’ятниці ситуація стабілізувалась.

"Вересневий ф’ючерс на долар - гривню на "Українській біржі" розпочав тиждень з різкого підвищення до рівня в 24,1 грн. за долар, а закінчив на відмітці 23,4 грн. за долар, укріпившись на 2,9%", - коментує ситуацію викладач навчального центру Інвестиційної Групи "Універ" Ігор Китаєв.

 

Це відбулось на фоні росту впевненості трейдерів, що в найближчому майбутньому дефолт по єврооблігаціям не передбачається, вважає експерт.  "Своєчасні та позитивні коментарі представників НБУ також зіграли позитивну роль. Новин із міжбанківського валютного ринку продовжують підтверджувати наявність високого попиту на валюту зі сторони імпортерів. А от бажаючих продати долари не вистачає. Тим не менше, регулятор добре володіє ситуацією. В п’ятницю торги на міжбанку закінчились на відмітці в 21,85 грн. за долар", - говорить пан Китаєв.  

Виплати вкладникам "Дельта Банк" поки не створюють серйозних проблем для пари гривня-долар. А курс залишається в розумних рамках.

Реклама:

"Ми позитивно оцінюємо дії Нацбанку по ручному регулюванню курсу гривні. В поточній ситуації це приведе до стабілізації курсу. Але у випадку зростання доларового дефіциту регулятору не залишається нічого іншого, як підвищувати рамки валютного коридору і відпускати долар", - вважає Ігор Китаєв.

Кожен громадянин України має можливість заробляти, торгуючи акціями та ф’ючерсами на "Українській біржі" в режимі інтернет-трейдингу. "Інвестиційна група "Універ" - є лідером фондового ринку України. Навчальний центр нашої компанії три рази в тиждень проводить безкоштовні вебінари для підвищення фінансової грамотності. Які допоможуть початківцям розібратися у тонкощах роботи на біржі", - розповідає викладач Навчального центру Інвестиційної групи "Універ".

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!