Twitter запустить новий новинний сервіс

Субота, 20 червня 2015, 12:59

Twitter представить новий формат роботи з новинами та подіями.

Про це повідомляє видання BuzzFeed, пише Лента.ру.

Як повідомляється, проект буде запущений до кінця літа.

У мобільному додатку Twitter з'явиться кнопка Lightning. Натиснувши на неї, можна буде перейти до списку найбільш важливих на поточний момент тим, про які пишуть інші користувачі.

Реклама:

Серед них будуть найбільш обговорювані новини або події.

Вибравши тему, читач потрапить на сторінку, де будуть зібрані кращі твіт, фото і відео. Як тільки подія закінчиться, підписка на цю стрічку автоматично відключиться і знайти його можна буде через спільний пошук.

Відбором найбільш цікавого контенту з мікроблогів і сторонніх джерел займеться внутрішня команда редакторів Twitter. Відео і фото розгортатиметься на весь екран у міру гортання стрічки.

Компанія знаходиться на етапі переговорів з партнерами. Twitter вже домовився про ексклюзивні матеріалах від організаторів премій "Оскар" і "Греммі", а також найбільших спортивних подій. Про це повідомляє Tech Crunch з посиланням на свої джерела.

Lighting буде доступний як передплатникам, так і неавторизованим користувачам.

На думку Tech Crunch, таким чином продукт зможе збільшити число користувачів Twitter. Сервісом щомісяця користується близько 302 мільйонів чоловік.

На цьому тижні Twitter запустив технологію автоматичного програвання відео. 12 червня представники компанії заявили про те, що з липня перестане діяти обмеження на 140 знаків в особистих повідомленнях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: