"Нафтогаз" оголосив конкурс на заміщення посади керівника "Укрнафти"

Четвер, 18 червня 2015, 10:59

НАК "Нафтогаз України" опублікувала умови конкурсу на проведення публічного відбору кандидатів на заміщення посади голови правління ПАТ "Укрнафта".

Про це йдеться у повідомленні НАК.

Згідно із повідомленням, з детальними вимогами до кандидатів та порядком участі у конкурсній процедурі можна ознайомитися на сайті компанії за цим посиланням.

Нагадаємо, 15 червня Кабінет міністрів затвердив постанову № 396, згідно якої НАК "Нафтогаз України" проводитиме відкриті конкурсні відбори на посади керівників товариств, більш як 50% корпоративних прав (акцій, часток) яких належить компанії та в яких "Нафтогаз" не є єдиним акціонером за новим порядком.

Реклама:

Згідно постанови, відбір кандидатів на посаду керівників товариств здійснюється комісією з проведення конкурсного відбору.

Склад такої комісії затверджується рішенням правління "Нафтогазу". Строк проведення конкурсного відбору не може перевищувати 50 календарних днів, умови відбору та критерії визначення переможців затверджуються правлінням "Нафтогазу".

Результати конкурсного відбору оприлюднюються на офіційному веб-сайті Нафтогазу протягом п’яти робочих днів з дати ухвалення комісією рішення про визначення переможців.

Кандидатури переможців конкурсного відбору подаються на розгляд та погодження комітету з призначення КМУ (номінаційного комітету КМУ).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!