"Антонов" випускатиме до 50 літаків на рік

Вівторок, 16 червня 2015, 20:10

Реорганізація авіабудівного концерну ДП "Антонов" має на меті збільшення до 50 кількості випуску літаків на рік та запровадження на ньому світових стандартів, вихід на нові ринки, ефективне сервісне обслуговування в будь-якій точці світу.

Про це під час прес-конференції в Ле Бурже заявив генеральний директор ДК "Укроборонпром" Роман Романов, передає "Укрінформ".

"Президент та уряд України визначили авіаційний сектор як стратегічний для безпеки та економіки держави. Тому одним із завдань реформування ДП "Антонов" на сьогодні є в рази збільшити кількість продукції, що випускається", - заявив Романов.

"Силами підприємствами це можна зробити. Першим завданням є випуск на рік 50 літаків, а згодом досягти рівня випуску СРСР - 200 машин на рік", - сказав топ-менеджер.

Реклама:

На його думку, ДП "Антонов" має потужні інтелектуальні, матеріальні та управлінські можливості, щоб стати світовим лідером у галузі авіабудування.

"Українські громадяни літатимуть літаками українського виробництва", - додав він.

Раніше Кабінет міністрів передав ДП "Антонов" в управління ДК "Укроборонпром". На переконання української влади таке рішення допоможе вивести підприємство із затяжної кризи.

Нагадаємо, що у складі ДК "Укроборонпром" діє більше 100 підприємств оборонно-промислової галузі, на яких працює більше 60 тисяч осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!