У Кличка замовили просторову карту Києва за 2 мільйони

Вівторок, 16 червня 2015, 10:27

Департамент містобудування та архітектури КМДА за результатами тендеру уклав угоду з ПАТ "Науково-виробничий комплекс "Курс" на створення бази даних об’єктів інфраструктури, нерухомості та благоустрою Києва.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 1,89 млн грн.

"Фірма має до лютого 2016 року провести лазерне сканування та фотографування 1850 км вуличної мережі Києва по проїжджій частині вулиць з фасадами будівель та споруджень, з отриманням геометричних властивостей об’єктів, з точністю не гірше 5 см в системі координат WGS84. Графічне представлення даних лазерного сканування має відображатись с з використанням програмних засобів Arc GIS",- йдеться у повідомленні.

Реклама:

Акціонерами ПАТ "Науково-виробничий комплекс "Курс" є ПАТ "Акціонерна Фінансова Компанія "Система" та ТОВ "Мікромодуль".

Акціонером українського ПАТ "АФК Система" є ТОВ "Співдружність-Прогрес" Вадима Васильєва, Дмитра Ткаченка і росіянина Михайла Євсєєва. АФК "Система" - це назва російської групи Вадима Євтушенкова.

Дмитро Ткаченко до червня 2014 року був заступником Держслужби спецзв’язку і захисту інформації України.

Засновниками ТОВ "Мікромодуль" є Олександр Бочкарьов, Микола Шумило та Віктор Синельченко - це керівники державного ПАТ "Елміз".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: