Кабмін збільшив чисельність співробітників Мінфіну до 715 чоловік

Вівторок, 16 червня 2015, 09:29

Кабінет міністрів збільшив граничну чисельність співробітників Міністерства фінансів на 21 до 715 чоловік.

Про це йдеться в постанові №387 від 8 квітня.

Згідно з постановю, гранична чисельність співробітників Міністерства економічного розвитку і торгівлі була зменшена на 21 до 1 222.

Кабмін передав від Мінекономіки до Мінфіну координацію роботи, пов'язаної з ініціюванням, підготовкою та реалізацією проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями, проведення моніторингу виконання зазначених проектів, здійснення методичного забезпечення такої роботи.

Реклама:

Крім того, Кабмін доповнив перелік функцій Мінфіну.

Зокрема, Мінфін організовує розробку та проведення експертизи проектних пропозицій щодо ініціювання інвестпроектів економічного і соцрозвитку України, що підтримуються іноземними державами, банками і міжнародними фінорганізаціями, з урахуванням експертного висновку про відповідність інвестпроектів пріоритетам держполітики у відповідній сфері, приймає рішення про доцільність підготовки відповідного проекту і визначає відповідального за його підготовку та реалізацію.

Також він вносить уряду пропозиції щодо доцільності підготовки системного проекту, розробляє стратегічні та програмні документи з питань співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями, зокрема забезпечує розробку плану співробітництва України з такими організаціями на відповідний рік.

Мінфін здійснює організаційне та аналітичне забезпечення діяльності представника України в Асамблеї вкладників Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля.

Крім того, Мінфін вносить в установленому порядку пропозиції щодо участі України у діяльності міжнародних фінансових організацій, призначення представників України в таких організаціях та визначення національних координаторів зі співпраці з ними.

Він готує і направляє іноземним державам, банкам і міжнародним фінансовим організаціям офіційні звернення про спільну підготовку інвестиційних проектів.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!