"Укртранснафта" перерахувала до держбюджету перші 100 мільйонів

Понеділок, 15 червня 2015, 14:15

12 червня "Укртранснафта" розпочала дострокову виплату до загального фонду держбюджету частини чистого прибутку.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Усвідомлюючи значимість питання щодо прискорення наповнення держбюджету ПАТ "Укртранснафта" 12 червня 2015 року розпочало дострокову виплату до загального фонду держбюджету України частини чистого прибутку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перший транш становив - 100 млн грн. Наступні стомільйонні транші перераховуватимуться щотижня до повного виконання ПАТ "Укртранснафта" своїх зобов’язань.

Реклама:

Нагадаємо, за результатами фінансово-господарської діяльності товариства у 2014 році частина чистого прибутку, що підлягає сплаті до держбюджету, становить 409,8 млн грн.

Кінцевим строком виконання зобов’язань по сплаті законодавством визначено 30 червня 2015 року.

Нагадаємо,  ще 8 квітня наглядова рада "Укртранснафти" призначила Сергія Сукала т. в. о. керівника цієї компанії на 4 місяці.Як відомо, компанії, які контролює олігарх Ігор Коломойський, у березні-квітні отримали більше 120 мільйонів від державної "Укртранснафти" за зберігання нафти.

Після призначення Коломойський почав видзвонювати президента і прем'єра, які начебто дали вказівку керівництву Міненерго та "Нафтогазу" зупинити це призначення. Сукало навіть написав заяву про відмову від вступу на посаду і призначив брифінг в "Українському кризовому медіа-центрі".

Проте згодом брифінг скасували, а заяву Сукала так і не пустили в хід.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: