"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Енергоатом" віддасть 12 мільйонів за обладнання дніпропетровському новачку

Субота, 13 червня 2015, 10:46

ДП "НАЕК "Енергоатом" 5 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Дніпроенергоконтракт" на закупівлю обладнання на 12,16 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Замовлено програмно-технічний комплекс моніторингу та діагностики стану водно-хімічного режиму технологічних середовищ для Запорізької АЕС.

Фірма "Дніпроенергоконтракт" заснована у Дніпропетровську лютому минулого року, має 1 тисячу гривень статутного капіталу, власницею є Любов Шаврова, директором Світлана Горбенко.

Реклама:

Вигравати тендери компанія почала минулого літа, за цей час отримала підрядів на 14,40 млн гривень, усі в системі "Енергоатому", тобто нинішній тендер - найбільший з усіх.

Конкуренцію на тендері склали ТОВ "Вестрон" (на 60% належить американській фірмі "Вестінгауз Електрик Компані", відомому електротехнічному та атомному виробнику) і ТОВ "ППА Славутич" (на 70% належить словацькому "ППА Контролл", решту ділять навпіл Микола Сіренко й Тарас Куриленко).

На участь у тендері також подавалося ТОВ "НВП "Тетра". Фірма пропонувала обладнання на 3,5 млн гривень дешевше від переможця. Однак пропозицію відхилили за технічну невідповідність.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: