"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Яценюк наказав Коболєву пакувати валізи до США

П'ятниця, 12 червня 2015, 12:52

Голова НАК "Нафтогаз України" повинен підготуватися до інвестконференції у США, на якій буде представлений план щодо реформування енергетичного сектора країни.

Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, відкриваючи засідання Кабміну.

"Андрій готуйтеся. Пакуйте валізи. Будете їхати у США, розповідати про те, як буде одна із самих сильних енергетичних компаній в Європі демонструвати прогрес в енергоефективності", - наказав Яценюк

За словами прем'єра, на конференції Україна планує оприлюднити план щодо реформування енергетичного сектора країни.

Реклама:

"На конференції ми оприлюднимо план щодо реформування енергетичного сектора країни, так як стратегічна мета держави через 10 років позбутися енергетичної залежності. І ті складні реформи, в тому числі і в тарифоутворенні які ми проводимо сьогодні в країні мають одну мету - бути абсолютно енергетичною державою", - зазначив голова Уряду.

Яценюк підкреслив, що Україна повинна мати власний газ, мати власну нафту, споживати менше енергетичних ресурсів, таким чином зменшити як і рахунок для населення України по ЖКП так і збільшити власний видобуток і власну енергетичну незалежність країни.

Як відомо, 13 липня 2015 року Україна проведе першу велику інвестиційну конференцію в США.

За словами Яценюка, на цій інвестиційній конференції очікується близько 150 керівників найбільших американських компаній.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!