Фонд гарантування вкладів починає виплати вкладникам банку "Надра"

П'ятниця, 12 червня 2015, 12:22

Фонд гарантування вкладів фізосіб з 12 червня 2015 року розпочинає виплати коштів вкладникам банку "Надра".

Про це йдеться у повідомлені Фонду.

Як зазначається, для отримання коштів вкладники банку "Надра" з 12 червня 2015 року до 23 липня 2015 року включно можуть звертатись до установ банку-агента Фонду АТ "Райффайзен банк Аваль".

"Відшкодування вкладникам банку, які з будь-яких причин не звернуться до банку-агента Фонду в період з 12 червня 2015 року до 23 липня 2015 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб",- йдеться у повідомленні.

Реклама:

У Фонді зазначають, що для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до "Райффайзен банку" та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Як відомо, Національний банк 4 червня 2015 року прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку "Надра".

Банк "Надра" входить до складу Group DF, яка належить бізнесмену Дмитру Фірташу.

За активами, за підсумком 2014 року, банк входив до категорії найбільших і займав в рейтингу 11 місце.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: