"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У травні продажі вживаних автомобілів впали на 22%

Четвер, 11 червня 2015, 14:33

Продажі на первинному ринку вживаних автомобілів у травні 2015 року порівняно з аналогічним періодом 2014 року скоротилися на 22% - до 2,151 тисяч.

Про це йдеться у повідомленні "Укравтопрому".

Згідно із повідомленням, відносно квітня загальний результат менший на 0,3%, б/в автотранспорту - мінус 0,6%.

"Порівнюючи загальний обсяг первинного авторинку з травневим (найбільш "провальним") результатом минулого року, у травні поточного року зафіксовано падіння на 38%", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Зростання продажів легкових автомобілів у травні було найбільш стрімким - порівняно до травня минулого року в 6,3 разу, а відносно квітня поточного року - на 4%. З результатом 1 188 автомобілів легкові автомобілі перевищили продажі інших типів АТЗ.

Комерційних автомобілів у травні було зареєстровано 910 од., що на 64% менше ніж у травні минулого року і на 6% менше ніж в квітні п.р.

Первинний ринок автобусів у травні становить 53 одиниці. Це на 83% більше ніж рік тому, але на 2% менше результату минулого місяця.

За марками - ситуація традиційна: серед легкових та комерційних автомобілів лідером є Renault (349 та 213 шт. відповідно), серед автобусів - Mercedes-Benz (32 шт.).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: