"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НБУ планує оновити національну систему електронних платежів

Середа, 10 червня 2015, 18:03

Національний банк планує провести ребрендінг та оновлення Національної системи масових електронних платежів.

Про це у середу під час засідання, присвяченого розвитку ринку платіжних систем у НБУ, заявив директор Департаменту роздрібних платежів Сергій Шацький, повідомляється на сторінці регулятора в Facebook.

"Якщо говорити про наші плани, то ми сподіваємося, що оновлена НСМЕП займе 25-30% ринку протягом наступних 2-3 років. Такі цифри є реальними, адже близько 90% транзакцій українськими платіжними картками відбуваються всередині країни", - зауважив він.

НСМЕП чекає на оновлення та ребрендінгПро це сьогодні під час засідання, присвяченого розвитку ринку платіжних систем у...

Реклама:
Posted by Національний банк України on 10 Июнь 2015 г.

Як наголошується, наразі НБУ працює над створенням привабливих умов для банків, які мають бажання приєднатися до Національної системи масових електронних платежів.

"Сьогодні у банків існує ціла низка суттєвих причин для роботи з нашою національною карткою - це і відкриття широких нових можливостей і перспектив щодо отримання додаткових доходів, і оптимізація витрат за рахунок меншого розміру страхового депозиту та середньозваженої вартості транзакції в НСМЕП порівняно з міжнародними платіжними системами", - додав Шацький.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!