Партнер Фірташа побудує в центрі Києва ТРЦ

Середа, 10 червня 2015, 13:27

У столиці розпочалося масштабне будівництво торгово-розважального центру - Ocean Mall.

Про це йдеться в повідомленні компанії "Мандарин Плаза".

Згідно з повідомленням, він буде розташований в адміністративно-діловому центрі Києва, за адресою: провулок Червоноармійський, 3. Девелопером проекту виступає компанія "Мандарин Плаза".

Власник майбутнього проекту, девелопер Вагіф Алієв зазначає, що в Києві майбутнє за мегамоллами і, незважаючи, на падіння економіки, для інвесторів з власним капіталом відкриваються перспективи і на ринку залишаються найбільш серйозні гравці.

Реклама:

Договір на будівництво Ocean Mall підписаний з компанією "Мегалайн Глобал Юкрейн", яка вже почала відповідні роботи, розробкою проекту займається "Архітектурна майстерня А.Пашенько".
 
Нагадаємо, що компанія "Мандарин Плаза" також, продовжує активні будівельні роботи одних з найбільших у Європі торгівельних центрів - Blockbuster Mall і Lavina Mall.

Раніше повідомлялося, що "Мандарин Плаза" отримала за підсумками 2014 року  316,3 млн гривень збитку проти 12,72 млн гривень прибутку в 2013 році.
 
За даними ЗМІ, 50,46% акцій компанії належить Heritage Properties International AB (Швеція), 24,65% - Primespot Securities Limited (Великобританія) і 24,88% - Credit Agricole (Suisse) SA (Швейцарія).
 
Кінцевим власником "Мандарин Плаза" називають партнера Дмитра Фірташа - Вагіфа Алієва. Серед іншого він також запам'ятався будівництвом скандального будинку біля станції метро "Театральна" у Києві.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!