КМДА заплатить мільйон за покращення комп’ютерної бази

П'ятниця, 8 травня 2015, 17:26

Департамент комунальної власності КМДА уклав угоду з ТОВ "Інтернейшнл технолоджі груп Україна" на послуги проектування та розробляння у сфері інформаційних технологій. 

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 921 тис гривень.

Тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі, оскільки йдеться про захист прав інтелектуальної власності.

Реклама:

У 2013-2014 рр. ТОВ "Інтернейшнл технолоджі груп Україна" на замовлення Департаменту комунальної власності КМДА створило Єдину інформаційну систему, що використовувалась при розробці бази даних нерухомого майна, і діє у формі сайту.

У 2015 році планується модернізувати систему з метою актуалізації даних і можливістю формування звітів щодо надходження орендної плати та перерахування її частини до бюджету за будь-які періоди часу, вдосконалити інформацію щодо відчужених об’єктів та ін.

Заміну виконавця в КМДА вважають невиправданою, оскільки знадобиться нове програмне забезпечення.

Крім того, заміна виконавця буде тривалим і складним процесом, що може призвести до зриву роботи Департаменту та прийняття рішень Київради щодо приватизації і оренди комунального майна, виконання яких має важливе значення для наповнення міського бюджету.

Компанія "Інтернейшнл технолоджі груп Україна" створена у грудні 2012 року. Засновником значиться Борис Капітанський, директором є Олеся Василенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: