У Кличка хочуть самостійно змінювати тарифи на транспортні перевезення

П'ятниця, 8 травня 2015, 11:21

Департамент транспортної інфраструктури Києва просить Кабмін зберегти повноваження місцевих органів виконавчої влади у сфері регулювання тарифів на перевезення пасажирів і вартість проїзних квитків у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї і тролейбусі.

Про це йдеться в постанові КМДА, передає "Інтерфакс-Україна".

Як наголошується, в даний час постановою Кабміну від 25 березня 2015 №240 державне і муніципальне регулювання тарифів на пасажирські перевезення скасовано.

"Зазначені зміни у законодавчому регулюванні пасажирських перевезень, можуть призвести до негативних соціальних наслідків... Зокрема, відсутність регулювання питання ціноутворення може призвести до встановлення перевізниками необґрунтованих тарифів на перевезення пасажирів", - зазначив керівник департаменту Олександр Козловський.

Реклама:

У зв'язку з цим Департамент Києва попросив переглянути доцільність виключення абз.1 п.13 додатка до постанови Кабміну №1548 від 25 грудня 1996 року "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!