"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд гарантування розпочав виплати вкладникам банку "Стандарт"

Четвер, 7 травня 2015, 12:33

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав виплати вкладникам неплатоспроможного банку "Стандарт".

Про це йдеться у повідомленні фонду.

"З 5 травня 2015 року ПАТ КБ "Стандарт" починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 20 лютого 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, виплати коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через відділення ПАТ "Укрексімбанк".

Реклама:

"Для отримання коштів за зазначеними договорами вкладникам необхідно звернутися до установ АТ "Укрексімбанк" з паспортом та документом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків", - повідомляє прес-служба.

"Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку виведення неплатоспроможного банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні фонду.

Нагадаємо, 19 лютого 2015 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію у ПАТ "Комерційний банк "Стандарт".

Банк "Стандарт" зареєстрований в 2008 році. Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2014 року за розміром загальних активів (740,046 млн гривень) банк "Стандарт" займав 113 місце серед 173 банків.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: