Програми Google використовуватимуться для аналізу даних фінринків

Середа, 6 травня 2015, 13:31

Американська компанія SunGard Data Systems Inc. буде використовувати програмне забезпечення Google Inc. для надання трейдерам глибокого аналізу даних з фінансових ринків.

Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство Bloomberg.

Компанія стверджує, що технології, що забезпечують пошук Google і роботу поштового сервісу Gmail, дозволяють обробляти до 6 млрд торгових повідомлень на годину.

За словами партнера SunGard Нілу Палмера, цю величину можна розігнати до 25 млрд повідомлень на годину.

Реклама:

Трейдинг в умовах сучасного ринку вимагає обробки величезної кількості даних - такі наслідки роботизації процесу, в результаті якої за частки секунди генерується цілий потік ордерів.

"Можна створити таку систему самим, але це буде дуже дорого, - каже техдиректор SunGard Стівен Сілберстейн. - Google повноцінно вбудувала великі дані в свою роботу як з точки зору їх зберігання, так і з точки зору креативного пошуку, і швидкість і можливості такої аналітики дуже важливі".

У своїх розробках SunGard також використовує технології хмарних сервісів Google.

SunGard працює над пропозицією за проектом консолідованого аудиторського сліду Consolidated Audit Trail (CAT) для Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США.

SEC хоче створити базу даних, яка буде щодня обробляти в режимі реального часу і направляти в архів порядку 50 млрд записів, які відстежують всі котирування, торгові накази і фактично здійснені угоди на ринках акцій і опціонів США.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: