Рекордні обсяги торгів парою євро-долар на "Українській біржі"®

Вівторок, 5 травня 2015, 11:59

В останній робочий день перед святами ф'ючерс на валютну пару євро - долар закрився у зеленій зоні, додавши за підсумками торгової сесії 0,48%. Останні угоди пройшли за ціною 1,1136 доларів за євро. Напередодні, в середу, був пробитий локальний максимум 1,1041 і в четвер зміцнення євро продовжилося.

Обсяг торгів ф'ючерсним контрактом на курс євро - долар на "Українській біржі" досяг рекордних 1 250 контрактів на загальну суму понад 29 млн. грн. Якщо подібна динаміка по євро-долару збережеться на зовнішніх ринках, то вже на цьому тижні ми зможемо спостерігати продовження руху.

Торги ф'ючерсами на курс долар - гривня на "Українській біржі" закрилися незначним підвищенням котирувань на 0,64% і зупинилися на позначці 23,55 грн. за долар.

 

"Із запуском нових ф'ючерсних контрактів на валютні пари на "Українській біржі" відкрилися нові можливості для управління фінансами. Ці контракти доступні як приватним особам, так і компаніям. Варіативність підходів до застосування цих інструментів дуже широка, але до ключових, я все ж таки віднесу можливість управління валютними ризиками. Отримати доступ до торгів на "Українській біржі" дуже просто. Потрібно відкрити рахунок у ліцензованого брокера і перевести гроші через банк", - говорить Сергій Горбачов, інвестиційний експерт компанії NETTRADER (Україна).

Реклама:

Детальну консультацію з питань обслуговування на фондовому ринку можна отримати в компанії NETTRADER (Україна).

На праваха реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!