Борг споживачів за тепло сягнув майже 2 мільярдів - Київенерго

Субота, 30 травня 2015, 17:16

Компанія "Київенерго" заявляє, що станом на 1 травня заборгованість споживачів столиці за теплову енергію становить 1,98 мільярда гривень.

Згідно з повідомленням від 29 травня, найбільшими боржниками за тепло залишаються ЖЕО Києва та населення – майже 1,4 мільярда гривень, а також відомчі установи та організації, що фінансуються з бюджетів – 368,9 мільйона гривень.

"Зокрема заборгованість населення за послуги з централізованого постачання гарячої води та централізованого опалення наразі становить 466,1 мільйона гривень. В тому числі заборгованість населення столиці за опалення складає 384,8 мільйона гривень, а за гарячу воду – 81,3 мільйона гривень", - йдеться в повідомленні.

Заборгованість установ та організації, які фінансуються з державного бюджету, становить 151,6 мільйона гривень, з міського бюджету – 83,3 мільйона гривень, з районних бюджетів – 134 мільйони гривень.

Реклама:

"Київенерго" не має інших фінансових джерел для погашення заборгованості за спожитий газ, крім розрахунків споживачів", - заявили у компанії і наголосили, що всі отримані від споживачів кошти автоматично перераховуються до НАК "Нафтогаз України".

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: