"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінфін: Переговори зі спецкомітетом щодо реструктуризації держборгу відбудуться 5 червня

Субота, 30 травня 2015, 10:03

Міністерство фінансів заявляє, що процес взаємодії зі Спецкомітетом комерційних зовнішніх кредиторів щодо реструктуризації держборгу боргу України посилюється.

Про це йдеться у заяві Мінфіну у п'ятницю ввечері за результатами телефонних переговорів представників і радників відомства та Спецкомітету.

Згідно з інформацією, на наступному тижні в Лондоні відбудуться інтенсивні переговори між радниками, після чого в п’ятницю, 5 червня, з метою оцінки прогресу в переговорах відбудеться телефонна розмова між представниками міністерства та Спеціального комітету кредиторів.

"Ми наголошуємо на прихильності України до проведення переговорів у дусі співробітництва та доброчесності, та згідно з міжнародними принципами. Міністерство фінансів впевнене, що в результаті переговорів буде досягнуто взаємовигідну угоду щодо реструктуризації, яка відповідатиме цілям, погодженим у рамках програми співробітництва України з МВФ", - сказано в заяві.

Реклама:

"Міністерство фінансів також вітає заяву міністра фінансів Німеччини Вольфганга Шойбле, який заявив, що міністри фінансів країн G7 підтримують "успішне завершення реструктуризації боргу України", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!