"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд гарантування продовжив ліквідацію банку Новинського на рік

П'ятниця, 29 травня 2015, 10:16

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив на рік ліквідацію банку "Форум", який належить олігарху Вадиму Новинському.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

"На підставі закону "Про систему гарантування вкладів фізосіб" виконавча дирекція Фонду прийняла рішення про продовження строків здійснення процедури ліквідації ПАТ "Банк Форум" на 1 рік до 16 червня 2016 року включно", - йдеться у повідомленні.

Водночас, відповідно до зазначеного рішення продовжено повноваження уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку Ларченко Ірини Миколаївни до 16 червня 2016 року включно, зазначили у прес-службі.

Реклама:

Як відомо, найближчим часом на продаж буде виставлятись нерухомість неплатоспроможних ПАТ "Банк Форум" та АТ "Брокбізнесбанк".

Нагадаємо, фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію в банк "Форум" з 14 березня, після чого 13 червня Нацбанком булоприйнято рішення про ліквідацію банку.

Як повідомлялося, раніше суд заарештував майно співвласника банку "Форум" бізнесмена Вадима Новинського на 4,467 млрд гривень.

Контрольована "Смарт-холдингом" народного депутата Вадима Новинського компанія Yernamio Consulting Limited (Кіпр) володіє 98,77% акцій "Банку Форум".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: