"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "Укрнафті" кажуть, що жодні бійці її не захоплювали

Середа, 27 травня 2015, 18:31

В "Укрнафті" заперечили інформацію про те, що на території компанії знаходяться люди в камуфляжі.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У зв'язку з поширенням інформації про те, що в приміщенні Публічного акціонерного товариства "Укрнафта" (м. Київ, провулок Несторівський, 3-5) перебувають близько 100 людей в камуфляжі, які, начебто, залучені для блокування доступу в компанію "Укрнафта" повідомляємо, що вказана інформація не відповідає дійсності", – сказано у повідомленні.

У компанії стверджують, що вона працює у звичному режимі і там немає жодних воєнізованих формувань. Також прес-служба закликала ЗМІ "об’єктивно висвітлювати інформацію та не піддаватися на провокативні, необґрунтовані заяви окремих народних депутатів України, які штучно намагаються створити ажіотаж навколо діяльності ПАТ "Укрнафта".

Реклама:

Як відомо, раніше депутат Верховної Ради від "Самопомочі" Вікторія Войціцька повідомила, що близько тисячі охоронців Кременчуцького нафтопереробного заводу, який контролюється олігархом Ігорем Коломойським, вирушили автобусами у Київ для блокування доступу в "Укрнафту".

За її даними, сто з них вже увійшли на територію компанії. Цю інформацію "Українській правді" підтверджувало і власне джерело в "Нафтогазі".

Як відомо, у вівторок підконтрольний Коломойському менеджмент "Укрнафти" всупереч вимогам закону не дозволив ревізійній комісії розпочати перевірку фінансово-господарської діяльності компанії.

29 травня повинне відбутися засідання наглядової ради "Укрнафти". Питання про зміну менеджменту на його порядок денний не винесене.

Держава контролює 50%+1 акцію "Укрнафти", структури Коломойського – 42%. Компанією досі керує менеджмент Коломойського.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!