"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Влада виділила близько 550 мільйонів на дорогу "Львів-Івано-Франківськ"

Середа, 27 травня 2015, 14:35

Кабінет міністрів виділив 547,5 млн грн на будівництво дороги Львів - Івано-Франківськ.

Це закріплено урядовою постановою № 323 від 25 травня 2015 року, передає "Інтерфакс-Україна".

"У 2015 році за рахунок бюджетних коштів, механізм використання яких визначається цим порядком, встановлюються такі обсяги видатків на поточний ремонт в розрізі автодоріг української частини Карпатського єврорегіону: Н-09" Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів "- 547,5 млн грн, у тому числі в межах Закарпатської області - 37,5 млн, в межах Івано-Франківської області - 310 млн грн, в межах Львівської області - 200 млн грн", - йдеться в документі.

Крім того, на дорогу Н-10 "Стрий - Івано-Франківськ - Чернівці - Мамалига (на Кишинів)" виділяється 77,5 млн грн, у тому числі в межах Івано-Франківської обл. - 40 млн грн, в межах Чернівецької області - 37,5 млн грн, а на дорогу Р-24 "Татарів - Косів - Коломия - Борщів - Кам'янець-Подільський" в межах Івано-Франківської області виділяється 75 млн грн.

Реклама:

Як повідомлялося, Кабінет міністрів спільно з депутатами Ради прийняли рішення побудувати дорогу від Львова до Івано-Франківська через Бібрка за кошти у розмірі 700 млн грн, які передбачалося направити на будівництво ряду доріг в Карпатському регіоні.

Кабмін виділив 1 млрд грн на ремонт доріг по Україні, і 700 млн грн у бюджеті було передбачено на будівництво доріг у західному регіоні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: