"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укравтодор" оголосив конкурс на будівництво концесійної дороги

Вівторок, 26 травня 2015, 12:20

"Укравтодор" оголосив конкурс на будівництво та експлуатацію нової автодороги Львів-Краковець, протяжністю 84,4 км, яка стане першою концесійної дорогою в Україні.

Мова про це йде в оголошенні "Укравтодору", текст якого оприлюднено у виданні "Голос України" у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з ним, кінцевий термін подачі концесійних заявок на участь у конкурсі - до 11:00 24 липня 2015, розкриття концесійних заявок - о 14:30 того ж дня (якщо концесієдавець - "Укравтодор", не прийме рішення про продовження термінів).

Повідомлення претендентів конкурсу про допуск (недопуск) до участі - до 7 вересня 2015 року, кінцевий термін подачі конкурсних пропозицій - до 11:00 6 листопада, розкриття конкурсних пропозицій - о 14:30 того ж дня (якщо концесієдавець не прийме рішення про продовження термінів ).

Реклама:

Оголошення результатів конкурсу та переможця заплановано на 5 січня 2016 року, інформування переможця конкурсу - на 11 січня.

Нова концесійна дорога Львів-Краковець буде проходити паралельно існуючій трасі М10 і включатиме північний об'їзд Львова, який повідомляється з магістралями М09 на півночі і М06 на сході від Львова.

До участі в конкурсі допускаються юридичні особи-резиденти і нерезиденти України, які мають відповідний досвід будівництва та експлуатації таких доріг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: