Гривня на "Українській біржі" за тиждень зміцнилася на 3,26% до 22,25 за долар ®

Понеділок, 25 травня 2015, 13:03

За результатами тижня, з 18 по 22 травня , котирування доларового контракту на "Українській біржі" завершилися зміцненням гривні на 3,26% до 22,25 за долар.

Про це повідомляє "Українська біржа".

Торги ф'ючерсом долар - гривня на "Українській біржі" проводяться з початку року. На поточний момент до торгів підключені вже понад 10 000 приватних інвесторів.

 

 "Торгівля доларовим контрактом дозволяє отримувати дохід як на зниженні так і на зміцненні гривні",  - коментує Бердічевський Віталій, керівник відділу роздрібних продажів інвестиційної групи АРТ КАПІТАЛ.

Реклама:

На зміцнення гривні впливає відносний спокій на Сході України та активна позиція НБУ, що підкріплена траншами міжнародних донорів.

Можливість отримати дохід на зростанні гривні вбудовано у специфікацію контракту - долар гривня на "Українській біржі".

Для цього трейдер продає контракти, яких в нього немає, а після зниження ціни відкупає контракти назад та закриває угоду. Такі угоди прийнято називати "короткими"  (від англ. "short").

Переваги доларового контракту  для приватних інвесторів полягають у вбудованому плечі 1 до 5 та простішому розумінні курсоутворення.

"Про перспективи  долару пишуть багато експертів, розмовляють на роботі та на кухні вдома.
При цьому офіційно займатися валютними контрактами тепер можуть не тільки трейдери банків, але й приватні інвестори через ліцензованого брокера", - резюмує Бердічевський Віталій.

Отримати безкоштовну консультацію щодо відкриття рахунку та навчання трейдингу можливо у відділі по роботі з приватними клієнтами АРТ КАПІТАЛ.

На правах  реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!