На Запоріжжі начальник Нацгвардії розпродував військове майно

Субота, 23 травня 2015, 16:10

На Запоріжжі начальник відділу постачання військової частини Національної гвардії України  з метою особистого збагачення організував продаж  майна військової частини. 

Як повідомили у Департаменті протидії злочинності у сфері економіки МВС, за торгівлю військовим майном зловмисник отримував від підприємців області винагороду.

Під час обшуку працівниками державної служби боротьби з економічною злочинністю Запоріжжя було вилучено 5 ящиків консерви, 11 протигазів та 8 спальних мішків.

У правопорушника вилучено 8 банківських пластикових карток на його ім'я та його дружини, на які, за попередньою інформацією, перераховувалися грошові кошти від реалізації військового майна та товарів.

Реклама:

За даним фактом прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону за ч. 2 ст. 410 КК України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Наразі вирішується питання щодо затримання правопорушника в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення йому про підозру. Слідство триває.

Усі фото - прес-центр МВС України
 

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: