Питання зміни керівництва "Укрнафти" можуть розглянути збори акціонерів

П'ятниця, 22 травня 2015, 18:06

НАК "Нафтогаз України" 29 травня проведе засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта".

Про це йдеться у повідомленні НАК "Нафтогаз України".

"У п’ятницю "Нафтогаз" своїм листом запросив членів наглядової ради ПАТ "Укрнафта" взяти участь у засіданні наглядової ради товариства, яке відбудеться 29 травня 2015 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до порядку денного засідання включені питання попереднього розгляду звіту правління "Укрнафти" про результати фінансово-господарської діяльності за 2014 рік, обрання секретаря наглядової ради товариства.

Реклама:

Також наглядова рада має прийняти рішення щодо проведення загальних зборів акціонерів "Укрнафти" та затвердження порядку денного зборів, до якого планується включити питання щодо зміни керівництва товариства.

Раніше депутат від БПП Сергій Лещенко зазначив, що у п'ятницю у Верховній Раді запитав міністра енергетики Володимира Демчишина про те, чи планується проводити зміну менеджменту "Укрнафти" до загального зібрання акціонерів, однак той не дав однозначної відповіді.

Як відомо, раніше прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що для зміни менеджменту не обов'язково чекати загального зібрання акціонерів.

Менеджмент Коломойського протягом тривалого часу блокує виплату в держбюджет дивідендів на суму 1,8 млрд гривень. Також досі не виплачені значні суми ренти за користування надрами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: