"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціни на нафту пішли вниз

П'ятниця, 22 травня 2015, 09:38

Світові ціни на нафту перейшли до зниження в п'ятницю в рамках корекції після зростання на тлі скорочення запасів "чорного золота" в США.

Про це свідчать дані торгів, пише Прайм.

Станом на 7.11по московським часом вартість липневих ф'ючерсів на північноморську суміш Brent знижувалася на 0,27% - до 66,36 долара за барель, липневих ф'ючерсів WTI - на 0,26% - до 60,56 долара за барель.

Управління з енергетичної інформації Міненерго США повідомило, що комерційні запаси нафти в країні (виключаючи стратегічний резерв) скоротилися третій тиждень поспіль.

Реклама:

Запаси нафти за тиждень, що завершився 15 травня, знизилися на 2,7 мільйона барелів, до 482,2 мільйона барелів. При цьому аналітики очікували зниження показника лише на 1,03 мільйона.

Інвестори також чекають даних щодо зміни кількості бурових установок в США за тиждень, які в п'ятницю опублікує американська нафтогазова сервісна компанія Baker Hughes.

Число бурових установок, зайнятих у видобутку нафти в країні, за тиждень, що завершився 15 травня, знизилося на 8 одиниць, або на 1,2%, - до 660 одиниць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: