Держава пустить з молотка нерухомість банків Курченка та Новинського

Середа, 20 травня 2015, 12:09

Найближчим часом на продаж буде виставлятись нерухомість неплатоспроможних ПАТ "Банк Форум" та АТ "Брокбізнесбанк".

Про це заявив директор Департаменту запровадження планів врегулювання та управління активами неплатоспроможних банків ФГВФО Андрій Шевченко, повідомляє прес-служба фонду.

"Найбільший сегмент нерухомості зараз будуть виставляти неплатоспроможні Банк "Форум" і "Брокбізнесбанк". Найближчий час ми будемо підключати наших партнерів, біржові площадки для пошуку клієнтів, які зацікавлені у придбані тих чи інших об’єктів", - сказав Шевченко.

Він підкреслив, що фонд робить все для того, щоб продаж активів неплатоспроможних банків був відкритим, прозорим, зручним для споживачів.

Реклама:

За його словами, всі бажаючі можуть брати участь у аукціонах, на сайті фонду можна ознайомитись з активами неплатоспроможних банків.

Все це сприяє розширенню кола потенційних покупців і дає можливість отримати найбільшу суму коштів від продажу такого майна, щоб мати змогу покрити вимоги кредиторів, говорить директор.

"На сьогодні фонд має в управлінні нерухоме майно, якому потрібен ринок, якому потрібні покупці, яке потрібно продавати", - підсумував Шевченко.

Як відомо, найбільшим власником "Брокбізнесбанку" є власник групи ВЕТЕК Сергій Курченко.

Банк "Форум" належить депутату-олігарху Вадиму Новинському.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: