"Укргазтехзв’язок" віддав росіянам 5 мільйонів за зв'язок

Вівторок, 19 травня 2015, 10:02

Філія "Управління "Укргазтехзв’язок" (ПАТ "Укртрансгаз") за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Сапран Україна" на підтримку програмного забезпечення за 4,99 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Віснику державних закупівель".

Йдеться про послуги щодо підтримки використання комплексної автоматизованої системи керування (КАСК) на базі прикладних додатків та програм SAP. Ліцензію на цю систему "Укргазтехзв’язок" купував позаминулого року за 112,75 млн грн. у ТОВ "ДіСі Інжиніринг".

Власником фірми "Сапран Україна" є російська компанія ЗАТ "Сапран Групп", раніше жодна з них тендерів не вигравала.

Реклама:

На тендер подавалися ще дві компанії:  ТОВ "ІТ-ІНТЕГРАТОР" (власник кіпрська "Redrix Holding Limited, LLC") й ТОВ "Конім" (Олексія Кітаєвського й Володимира Романова).

Друга фірма попередньо через скаргу до АМКУ змусила замовника внести правки до ДКТ щодо переліку необхідних довідок, однак була врешті відхилена за неповний пакет документів.

"Укргазтехзв’язок" забезпечує зв’язок "Укртрансгазу" з управліннями магістральних газопроводів і великих газокомпресорних станцій, зв’язок між сусідніми управліннями, а також обслуговує траси газопроводів, газорозподільні й газовимірювальні станції, підземні сховища зберігання газу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!