У Кличка виділили на реконструкцію кінотеатру "Жовтень" 53 мільйони

Понеділок, 18 травня 2015, 14:29

КМДА затвердила проект "реконструкція будівлі цілісного майнового комплексу "кінотеатр "Жовтень".

Про це повідомила прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови КМДА Павла Рябікіна в понеділок.

"Проектом заплановано не лише здійснити в кінотеатрі будівельні роботи, а й придбати необхідне устаткування, меблі, інвентар тощо", - уточнив Рябікін.

За його словами, після завершення реконструкції кінотеатру, розрахованої на 6,5 місяця, для глядачів будуть доступні, зокрема, два кінозали та чотири відеозали, конференц-зал і кафе на 35 місць.

Реклама:

Згідно із зазначеним розпорядженням КМДА №463 від 14 травня, текст якого оприлюднено на веб-сайті міськдержадміністрації, загальна кошторисна вартість проекту в поточних цінах на 29 квітня становить 53,7 мільйона грн (зокрема, будівельні роботи - 31,31 млн грн; інші витрати - 11,702 млн грн; устаткування, меблі та інвентар - 10 млн 273,511 тис. грн).

Згідно з документом, використання коштів на покриття ризику (з урахуванням ПДВ), передбачених зведеним кошторисним розрахунком будівництва, здійснює замовник будівництва.

Як повідомлялося, наприкінці жовтня 2014 року мер Києва - голова КМДА Віталій Кличко ініціював створення благодійного фонду для відновлення кінотеатру "Жовтень" і заявив, що розпочинає пошук коштів для початку реставрації будівлі.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: