"Укрзолото" націлилося на ринок Польщі

П'ятниця, 15 травня 2015, 20:13

ТОВ "Компанія" Укрзолото "в 2015-2017 роках планує відкрити 20-30 об'єктів нової мережі ювелірних супермаркетів Golden Place в Польщі.

Про такі плани генеральний директор компанії "Укрзолото" Андрій Жук повідомив в ході презентації стратегії розвитку в Києві в п'ятницю, передає "Інтерфакс-Україна".

Перший супермаркет Golden Place буде відкритий в ТЦ в Білостоці у вересні 2015 року. Потім планується відкриття об'єктів у Гданську та Вроцлаві.

Також в планах компанії відкрити супермаркети у Варшаві, Познані, Любліні, Кракові, Лодзі, Ополе, Катовіце, Кєльце, Бидгощі та ін.

Реклама:

"Відкриваємо два-три супермаркети і далі приймаємо рішення про подальші дії", - сказав Жук.

Він додав, що мережа Golden Place буде унікальною, оскільки максимальні площі ювелірних магазинів в Польщі становлять близько 150 кв.м.

Разом з тим, за словами Жука, говорити про плани розвитку в Україні поки не доводиться. Компанія "Укрзолото" торік закрила п'ять ювелірних супермаркетів на сході України через бойові дії.

Крім того, в планах мережі покинути ТЦ "Космос" в Харкові. 

Компанія "Укрзолото" також планує створення інтернет-порталу.

Компанія "Укрзолото" заснована в 1998 році, розвиває однойменну національну мережу ювелірних супермаркетів, створену в 2003 році. Станом на 15 травня 2015 мережа нараховує 19 магазинів в 10 містах дев'яти областей України.

У липні 2014 року "Укрзолото" заявляло про плани розвитку мережі в Україні до 29 об'єктів до 2016 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: