"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укртрансгаз" заплатить 21 мільйон за ремонт пунктів обліку газу

Середа, 13 травня 2015, 10:22

Філія "УМГ "Черкаситрансгаз" ПАТ "Укртрансгаз" уклало угоди з ТОВ "Гленц" на капітальний ремонт пунктів виміру витрат газу на суму 21,46 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Йдеться про ремонт пунктів виміру витрат газу на ГРС м. Томашпіль, Вінницької області, м.Петрово, Кіровоградської області, м.Чигирин, Черкаської області, с.Фрунзівка, Полтавської області, с.Казарня, Кіровоградської області.

Фірма "Гленц" заснована у 2008 р. в м.Буча Київської обл. Григорієм Ржевським. Віднедавна новим власником став Ігор Мовчан, а директором – Владислав Мовчан.

Реклама:

За даними ВДЗ, "Гленц" почав вигравати тендери з лютого цього року. Наразі сума підписаних з фірмою договорів складає 45,90 млн грн., усі від філій "Укртрансгазу".

Єдиним конкурентом на торгах стало ТОВ "Київенергопостач", створене у лютому 2014 року. Засновниками є Костянтин Мельник і ПП "Легран и Л." того ж Мельника. Підписантом "Легран и Л." є Андрій Грігор’єв.

У липні 2014 року "Укртрансгаз" очолив Ігор Прокопів, який раніше очолював "Івано-Франківськгаз" (2003-2009), а також керував Івано-Франківською міською організацією партії "Фронт Змін".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!