"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд залишив під вартою керівника "Красноармійськвугілля"

Четвер, 9 квітня 2015, 19:04

Апеляційний суд Донецької області залишив під вартою генерального директора ДП "Красноармійськвугілля".

Як повідомили у прокуратурі  Донецької області, без змін також залишено розмір застави, яка становить 5 млн грн. 

Посадовець підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. 

Як зазначили у прокуратурі, під керівництвом прокуратури Донецької області, розслідується кримінальне провадження за ч.3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України стосовно гендиректора ДП "Красноармійськвугілля".

Реклама:

Як відомо, під час обшуку у керівника підприємства було виявлено та вилучено карабін АКМС – МФ та 240 патронів до нього, які відносяться до автоматичної вогнепальної зброї та мисливських боєприпасів. 

Як повідомив глава облуправління МВС В'ячеслав Аброськін, у правоохоронців "є достатня доказова база злочинних дій, скоєних керівним складом цього підприємства".

"Державі завдано шкоду у розмірі 52 мільйонів гривень. Цих грошей вистачило б на оплату праці шахтарів. І наприкінці березня в Димитрові близько 500 працівників цього об'єднання точно не вийшли б на акцію протесту через борги з зарплати", - заявив Аброськін.

Як відомо, ДП  "Красноармійськвугілля" очолює Юрій Сальніков. 

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!