У Фірташа відхрещуються від звинувачень Авакова

П'ятниця, 3 квітня 2015, 12:37

Підприємства групи OSTCHEM - ПАТ "Азот", "Рівнеазот", "Концерн" Стирол "і ПрАТ" Сєвєродонецьке об'єднання "Азот" не є розпорядниками бюджетних коштів, тому не можуть ними розпоряджатися і тим більше "розкрадати"

Про це йдеться у повідомленні компанії.

У компанії пояснили, що підприємства групи OSTCHEM - ПАТ "Азот", "Рівнеазот", "Концерн" Стирол "і ПрАТ" Сєвєродонецьке об'єднання "Азот" не є розпорядниками бюджетних коштів, тому не можуть ними розпоряджатися і тим більше "розкрадати".

Крім того, борги підприємств OSTCHEM перед структурами НАК "Нафтогаз України" були сформовані практично повністю в період до придбання цих підприємств Group DF (2010-2011рр.). І тому будь-які звинувачення на адресу нинішніх посадових осіб підприємств щонайменше некоректні.

Реклама:

"Борги державних компаній перед азотної групою OSTCHEM істотно перевищують борги заводів OSTCHEM перед держструктурами. Зокрема, належить державі" Одеський припортовий завод "досі повинен підприємствам групи OSTCHEM понад 5 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

Також в компанії відзначили, що підприємства групи OSTCHEM продовжують повністю і своєчасно виплачувати заробітну плату своїм багатотисячним колективам.

Нагадаємо, 2 квітня на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звинуватив посадових осіб підприємств групи OSTCHEM в "розкраданні бюджетних коштів" і оголосив про відкриття кримінального провадження.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!