Гривня на «Українській біржі» зміцнилася на 1,61% до 23,8 грн. за долар ®

Вівторок, 28 квітня 2015, 17:53

28 квітня 2015 року торги ф'ючерсом на курс долар-гривня на "Українській біржі" завершилися на позначці 23,8 грн. за долар, за підсумками торгової сесії долар подешевшав на 39 коп.

"Поки ми не бачимо значних коливань на ринку, гривня поступово зміцнюється, НБУ прогнозує відновлення економічної активності за рахунок чистого експорту і використання виробничих потужностей. Вже у другому кварталі поточного року очікується зростання споживчого та інвестиційного попиту. На цьому тижні успішно завершилися переговори про реструктуризацію квазісуверенних облігацій "Укрексімбанку", - говорить Сергій Горбачов, інвестиційний експерт компанії NETTRADER (Україна).

 Сергій Горбачов

Заробити можна і на ревальвації гривні, відкривши коротку позицію по ф'ючерсним контрактам на курс долар-гривня, вважає експерт. "Для бажаючих заробити на курсі валют немає інструменту зручнішого та вигіднішого, ніж ф'ючерс на долар - гривня. Завдяки сучасним технологіям здійснити операцію можна за допомогою декількох кліків в терміналі (торговельній системі трейдера). В першу чергу ви економите свій час. Крім того, вам не потрібно ризикувати, здійснюючи операції на чорному ринку, всі операції на біржі проходять легально, у відповідності до українського законодавства. А сама собівартість операції буде значно дешевшою, оскільки додаткові витрати відсутні, а для покупки 1 контракту вартістю 1000 доларів, потрібно всього лише 20% від суми", - пояснює переваги валютного ф'ючерсу Сергій Горбачов.

 Натисніть на зображення для збільшення

Дізнатися більше про те, як купити ф'ючерс на гривню - долар і отримати безкоштовну консультацію фахівців, можна звернувшись у відділ продажів компанії NETTRADER (Україна).

Реклама:

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!