Компанія "Автолюкс" запустила пасажирські перевезення в анексований Крим

Понеділок, 27 квітня 2015, 17:27

Українська компанія "Автолюкс" на своєму офіційному сайті оголосила про запуск нової послуги - пасажирські перевезення з Києва до Криму, послуга доступна з 26 квітня 2015 року, поїздка за маршрутом Київ - Сімферополь коштуватиме 800 гривень.

Про це пише "Радіо Свобода".

У компанії представник перевізника повідомила виданню, що пасажирів везуть до прикордонного "Каланчака", вартість квитка до кримського "кордону" – 550 гривень.

"Виїзд з Києва о 15:30, прибуття на "кордон" о 4:30. Півтори години дається на проходження паспортного контролю, в 6 ранку виїзд від "кордону". Там (на кордоні з боку Криму) пасажирів зустріне такого ж класу комфортабельності автобус зі стюардесою. Виїзд о 6 ранку, прибуття до Сімферополя о 9 ранку. Вартість квитка від кордону до Криму - 250 гривень", - розповіла керівник відділу інформації компанії "Автолюкс" Анна Приходченко.

Реклама:

У компанії зазначили, що паспортний контроль пасажири проходять самостійно, потім пасажирам необхідно разом зі своїм багажем пішки пройти зони контролю і буферну зону між пунктами контролю. Максимально допустима вага багажу - 50 кг на пасажира.

Рейси з Києва відправляються щоденно, в компанії повідомляють про аналогічну можливість виїзду з боку Криму до Києва.

Як відомо, у березні 2014 року Крим анексувала Росія. Після цього українська влада оголосила Крим тимчасово окупованою територією.

У кінці 2014 року українська влада припинила транспортне сполучення з Кримом, щоб потрапити на материк, жителі півострова використовують власний транспорт або послуги приватних перевізників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!