Fitch підтвердило рейтинг Харкова на рівні "CC"

Понеділок, 27 квітня 2015, 14:34

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента Харкова в іноземній валюті на рівні "CC".

Про це повідомляється в прес-релізі агентства, передає "Інтерфакс-Україна".

Агентство також підтвердило довгостроковий РДЕ міста в національній валюті на рівні "CCC", короткостроковий РДЕ в іноземній валюті на рівні "C" і національний довгостроковий рейтинг на рівні "A+(ukr)" із "негативним" прогнозом.

"Рейтинги Харкова враховують його прийнятні показники виконання бюджету і незначний обсяг зобов'язань. Водночас вони обмежені суверенними рейтингами та відображають схильність міста до ризиків, пов'язаних із несприятливою макроекономічною кон'юнктурою та послабленням інституціонального середовища в країні", - пояснило своє рішення Fitch.

Реклама:

Як повідомлялося, Fitch 16 лютого поточного року знизило довгостроковий РД: України в іноземній валюті та рейтинг її єврооблігацій до "CC" із "CCC".

Водночас агентство підтвердило РДЕ України в національній валюті та рейтинг її гривневих облігацій на рівні "CCC", а також короткостроковий РДЕ в іноземній валюті на рівні "C".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: